Maske kunder rrudhavePerberesit:
1 patate e zier e shtypur,
1 luge kos
Pergatitja:

Maske kunder rrudhavePerziejme mire keto perberes derisa te jete nje mase homogjene dhe e vendosim mbi fytyre te paster per 20 minuta, kohe qe ne rrime ne relax. Me pas shplajme fytyren me pare me uje te vaket e pastaj me uje te ftohte per te shtrenguar poret e lekures dhe vendosim kremin ushqyes (hidratant).

Lexo me shume: Maske kunder rrudhave | Sekrete Bukurie http://www.sekretebukurie.com/maske-kunder-rrudhave/#ixzz2GpWD4ABB

Çfarë mendoni? Komentoni më poshtë...

Postime të tjera...