Ushqimet e kuqe qe i bejne mire dashuriseNgjyra e kuqe është ngjyra e dashurisë dhe pasionit, por është edhe ngjyra e shëndetit!

Ushqimet e kuqe qe i bejne mire dashuriseJanë te shumte ushqimet me ngjyre te kuqe me vlera ushqimore te cilat mund te shërbehen ne tavolinën e Shën Valentinit. Zbulojmë se bashku cilat janë ushqimet me ngjyre te kuqe, qe na bëjnë mire për shpirtin dhe për trupin!

Molla e Borëbardhës- ka nivel te ulet te kolesterolit dhe ndihmon ne tretje!

Rrepat e kuqe- janë antiinflamatore, antioksdante dhe mbrojnë zemrën tone!

Luleshtrydhet- kane shume fibra dhe na ndihmojnë për te mbrojtur memorien.

Qershiat- janë perfekt për atletet sepse i bëjnë mire muskujve dhe mbrojnë zemrën.

Boronicat- janë perfekt për te luftuar infeksionet

Shega- na ndihmon per te mbajtur ne kontroll kolesterolin dhe është e pasur me vitamine C.

Specat e kuq- kane pak kalori, përmbajnë doza te vitaminës C dhe mbrojnë zemrën tone.

Vera e kuqe- vera ndihmon te mos plakemi(sigurisht pa ekzagjeruar) sepse është e pasur me antioksidues.

Domatet- na ndihmojnë te parandalojmë kancerin dhe forcojnë kockat tona.

Çfarë mendoni? Komentoni më poshtë...

Postime të tjera...